Potrzebuję waszej pomocy!

Dyskusje o wszystkim co nie pasuje do innych działów.

Potrzebuję waszej pomocy!

Postautor: Aneta.ph » 25 sie 2011, o 08:59

Wczoraj wieczorem wracałam do domu z pracy i przejeżdżałam przez las. Wyleciał mi nagle dzik i uszkodził mi błotnik, prawą przednią lampe i zderzak. Strasznie się wystraszyłam i nie wiem co mam z nim zrobić.Dziś już nie mam czym jechać do pracy. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić.
Aneta.ph

Re: Potrzebuję waszej pomocy!

Postautor: slinawola » 25 sie 2011, o 09:26

No mam nadzieję, że chociaż Ty jesteś cała! Trzeba było wezwać policję, jak jesteś ubezpoieczona, wiem że człowiek w takich chwilach nie myśli racjonalnie.. Teraz to już chyba trochę za ponzo na starnie się o kasę z ubezpieczenia, a auto zapewne potrzebne od zaraz. No więc skro tylo te trzy części masz złamane to nie powinno być aż tak zle z kosztami naprawy. Nie podałaś auta, a szkoa, bo bym Ci od razu obliczyła kosztorys tych części. Sprawdz na www.sprzedamczesci.pl Tam masz wiele aut i do nich części. Myślę, że wyniesie Cię to ok 1000zł + oczywiście robota mechanika (no chyba, że sama potrafisz to zamontować)
Życzę Ci powodzenia i szybkiej naprawy auta!!!
slinawola

Re: Potrzebuję waszej pomocy!

Postautor: Jan13 » 16 gru 2011, o 18:45

Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może

chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/78
Jan13

Wróć do Hyde Park