Regulamin forum
Wszystkie informacje podawane w tym dziale służą tylko celom edukacyjnym. Obowiązuje zaraz umieszczania ofert, środków farmakologiczych zakazanych na terenie RP i UE.
Mam już prawie 19 lat, 176 wzrostu, waga 72 kg, ćwiczę 2 lata, regularnie. Do tej pory miałem styczność z odżywkami i jednym cyklem na ph(brałem oxanavar, odblok clomed)(skończony cykl pod koniec stycznia)Po skończonych maturach zamierzam się ostro wziąć za wyrabianie sylwetki, co w moim przypadku wiąże się z braniem SA. Niżej wymienione SA biorę pod uwagę. Oczywiście zależy mi na jak najmniejszych skutkach ubocznych. Prosiłbym o opinie i rozpisanie, kiedy, co, ile, przez ile.
(oczywiscie odżywki takie jak: białko, gainer [mutantmass], aminokwasy, bcaa, pod koniec cyklu kreatynka)
Dieta jest.
Docelowo zależy mi na suchej masie mieśniowej, gęstości, rzeźbie.
Z góry dzięki za wszelką pomoc
[url]Tu jeszcze pare rzeczy o mnie. [/url] 1. WIEK: 19 2. WAGA: 72 3. WZROST: 176 4. WYMIARY: -biceps: 37 -klatka: 94 -udo: 56 -talia: 80 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata 6. DIETA: masa/rzezba -białko: 149,1/156,2 g -węglowodany: 362/198 g -tłuszcz: 92,3/106,5 g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Żadnego 8. TRENING: 3x w tyg przy masie, 6x przy rzeźbie 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tendencja raczej do chudnięcia chociaż domyślam się, że jeśli bym wrócił do dawnych złych nawyków żywieniowych i przestał ćwiczyć to bym przytył. 13. STAN ZDROWIA: dobry 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lekkie owłosienie pojawiło się po ph na plecach 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 80 kg -martwy ciąg: nie robię -przysiad: nie robię 0