Dobre rady i porady na temat suplementacji

Wszystko o odżywkach, suplementach diety, odżywki białkowe, kreatyna, hmb

Re: Dobre rady i porady na temat suplementacji

Postautor: Bover » 25 kwie 2009, o 06:54

Co to ma być ?!
Koks to zdrowie :)
Awatar użytkownika
Bover

Postautor: Tajfuniarz » 25 kwie 2009, o 07:00

jak wyzej co to za spam ? zachowujecie sie jak rozpieszczeni gówniarze ja to ja tamto , a ja zacząłem jesc suple w wieku 13 lat i co ? nie możecie ocenic dla kogo jest za wczesnie a dla kogo nie na suple nie majac ŻADNYCH praktycznie informacji o danym czlowieku :) i koniec spamu bo zaraz usune w ogóle ten temat albo niektore nie potrzebne wypowiedzi KONIEC!
Witaj, jakbyś pierwszy raz witał,
żegnaj, jakbyś spotkać już nie miał,
żyj życiem jakbyś na zajutrz
twarzą w twarz ze śmiercią miał stanąć.

Ból jest chwilowy,chwała jest wieczna.

ObrazekTajfuniarzObrazek
Awatar użytkownika
Tajfuniarz

Postautor: ziomglos » 25 kwie 2009, o 08:03

kurva nieee

ty chcesz kopa po bialku dostac ??

prosze cie przestan pisac i sie moze doucz troszeczke bo na moderatora jest dla ciebie zawczesnie
SQUATS separate the men from the boys !!!
Awatar użytkownika
ziomglos

Postautor: IRON-MEN.PL » 25 kwie 2009, o 08:31

Ziomglos masz rację z tym moderatorem .Chyba nasz kolega Piorun może w swoim dziale komuś zaszkodzić a nie pomóc udzielając wskazówek związanych z treningiem.Wszystkie posty pisane nie na temat będą usuwane.
Pozdrawiam
IRON-MEN.PL

Postautor: pawelszevc » 25 kwie 2009, o 08:50

moze pokolei...

białka - http://www.u.waw.pl/bialka.html
tłuszcze - http://www.u.waw.pl/tluszcze.html
węgle - http://www.u.waw.pl/weglowodany.html

prócz tego książki, wikipedia w ostateczności... doczytaj co to białko i dowiedz się, że po nim kopa nie dostaniesz, jest ono jako szybkowchłanialny zamiennik posiłku, np po treningu, gdzie zalezy nam na szybkiej biodostępności danego składnika. Od kopa jest kofeina,johi,efka, ale to już składniki zawarte w spalaczach i nie wszystkie do końca legalne, więc odpuść w tym wieku. Ułóż dietę, choć orientacyjną, ułóż solidny trening kup ew. gainer/białko i carbo dla uzupełnienia braków w diecie i ćwicz, gdy poczujesz zastój i manipulacja dietą nie będzie przynosiła określonej korzyści, wtedy kup jakies mono i ew. jakiś buzer NO, jeśli chcesz mieć ciekawszą pompę i przyjemność z treningu. to tyle z podstawy. By brać się za cokolwiek z suplementacji trzeba cos wiedizec na ten temat, początkowo teoretycznie, na praktykę przyjdzie czas... więc czytaj, kształć się, wyprubowuj różne diety i metody treningowe, na "kopa" przyjdzie czas;-)
pawelszevc

Postautor: szarkus54871 » 7 lip 2010, o 20:45

Witam ,

Chciałem się zapytac co to są za odrżywki Trec Nitrobolon pytam bo jestem zainteresowany kupnem .

Jesli wiecie to odp .
szarkus54871

Postautor: szarkus54871 » 9 lip 2010, o 14:18

Witam ,
Mam pytanie co to są za odzywki Trec Amino 4500 .
Napiszcie mi wszytko co o nich wiecie i po ilu miesiącach będą widoczne efekty .
Jesli będziecie wiedziec odp.
szarkus54871

Postautor: davidooo » 10 lip 2010, o 12:43

a jakiego efektu spodziewasz sie po aminokwasach? :?:
Awatar użytkownika
davidooo

Postautor: szarkus54871 » 10 lip 2010, o 21:17

a czemu pytasz ?
szarkus54871

Postautor: Kwachu » 11 lip 2010, o 14:03

Nitrobolon to odzywka pzred treningowa czyli bedzie wspomagac takei procesy jak pompe miesniową, rozszesza naczynia krwionośne co bedzie skutkowało tym ze wiecej skałdników odzywczych zostanie w komórkach miesniowych co sie równa z większym przyrostem/ poprawa wuskularyzacji czyli lepiej uwidocznione żyły/poprawa koncentracji w czasie treningu/poprawa wytrzymałosci... Jednak podstawą jest dieta bez niej odzywka nie spelni swojeje roli. To tak jak byś kupił super auta(nitrobolon) 250 koni pod maską a zapomniał o paliwie(dieta), nie ma szans nie pojedziesz(chybze ze z górki ale w tyms porcie zreguły jest pod górkę, wiec nie zajedziesz).

Aminokwasy to inaczej białka "strawione" po za ukl. trawiennym.

Pozdrawiam M.K
Kwachu

PoprzedniaNastępna

Wróć do Odżywki i suplementy