POJEDYNCZE PYTANIA CZ.1

Bez prawidłowej diety nie osiągniemy wyników, dyskusje o dietach na przybranie masy mięśniowej, na odchudzanie itp.

Re: POJEDYNCZE PYTANIA CZ.1

Postautor: davidooo » 22 paź 2009, o 12:03

staka porcja rano 2 stak mozesz dac przed lub po treningu.

jak wyglada twoja dieta?;>

trening split tak?

bialko wedlug brakow w diecie mozesz pic 2-3 porcje kiedy tylko chcesz :) :) :) :)
Awatar użytkownika
davidooo

Postautor: Hitm@n » 27 wrz 2011, o 18:30

Witam!
Musze byc wytrzymaly, wiec trening FBW pozniej a6w. Tylko nie wiem czy sie kierowac podzas ukladania diety i dobierany supli. W dziale widze tylko diety na mase i rzezbe. Prosilbym Was o rade, jak sie do tego zabrac, na co zwracac uwage itp.
Hitm@n

Postautor: fitunia » 1 maja 2012, o 06:58

moje pytanie brzmi: mam pewien frapujacy mnie problem - czy osoba z b. mala zawartoscia tk. miesniowej (na nieudanej redukcji stracila bardzo duzo miesni, dodatkowo zakwasila organizm i to rowniez spowodowalo katabolizm) i spora iloscia tk. tluszczowej (1,64cm waga 67-68kg) moze zrobic dobra redukcje, czy jednak najpierw musi nabrac masy miesniowej, aby ulatwic spalenie tluszczu?
wiem, ze trudno odpowiedziec, nie znajac konkretnego przypadku, ale czy mozliwe jest w ogole odtluszczenie ciala, jesli masy miesniowej jest naprawde bardzo malo?
fitunia

Postautor: pawelszevc » 3 maja 2012, o 14:09

zacznijmy od tego, ze mase miesniowa-tkanke metabolicznie czynna- w ilosciach niezbednych do prawidlowego funkcjonowania organizmu, ta osoba ma, zmniejszyla sie natomiast znacznie ilosc miesni szkieletowych, "dodatkowych" jakby nie patrzec.

wg mnie odpowiedz brzmi - tak, kazdy posiadajacy odpowiednia wiedze moze przeprowadzic dobra redukcje, pytaniem pozostaje natomiast czy owa osoba zgadza sie na to by wygladac jak "szkielet"? z obwisla skora? czy nie lepiej byloby ustawic bilans kcal na 0 i wprowadzic cwiczenia aerobowe w ograniczonej ilosci oraz konkretny program treningu silowego? to pozwoliloby przeprowadzic "recomp", zmniejszac stopniowo udzial % tk. tluszczowej, przy jednoczesnym rozwoju fizycznym:-)

jestem otwarty na Twoje sugestie, pytania i watpliwosci, chetnie odpowiem, a jesli nie bede wiedzial, sprawdze i udziele odpowiedzi:)
pawelszevc

Poprzednia

Wróć do Dieta