Znalezione wyniki: 16

Wyszukiwanie zaawansowane

Wcmocnienie stawu łokciowego

Jak wzmocnic staw lokciowy? Podczas wyciskania sztangielkami na lawce prostej czuje, ze lewy lokiec juz nie daje rady. Tak samo podczas wyciskania sztangielkami na barki. Czuje, ze pozostale miesnie maja sile, ale lokiec jest oslabiony.
autor: Piter
12 lis 2010, o 13:38

Forum: Trening
Temat: Wcmocnienie stawu łokciowego
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 73

Plan na mase + WYCISKANIE NA KLATE +25%

Split 3 dniowym, troche modyfikowalem ze sztywnego schematu, takze do oceny: Split 3x w tygodniu PONIEDZIAŁEK 1.Klatka: - wyciskanie sztangi na ławce poziomej 4x12/10/10/8 - wyciskanie hantli na skosie 3x12/10/10 lub zastanawiam sie nad opcja jak wyzej, czyli 4x12/10/10/8 - rozpiętki na ławce poziom...
7 lis 2010, o 19:42

Temat: Plan na mase + WYCISKANIE NA KLATE +25%
Odpowiedzi: 0
Odsłony: 101

B-100 NOW FOODS (B-COMPLEX)

Kupilem b-complex, ktory zawiera zestaw wszystkich witamin z grupy b. Kierujac sie wlasnie tym, ze jeden preparat zawiera wszystkie witaminy b wybralem wlasnie ten. Po jednak troche wiekszym zastanowieniu patrzac ile % dziennej dawki jest danej witaminy troche sie obawiam. B1 - AŻ 6667%, B7 - 33%(co...
31 paź 2010, o 19:49

Forum: Odżywki i suplementy
Temat: B-100 NOW FOODS (B-COMPLEX)
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 92

Re: Przerwa a kolejny plan

1,5 tygodnia nie przecwiczylem z ostatniego planu, a pozniej mialem tydzien przerwy
22 paź 2010, o 19:25

Temat: Przerwa a kolejny plan
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 65

Przerwa a kolejny plan

Ostatnio mialem plan silowo-masowy. Po 2 miesiecznym planie, a w zasadzie niedokonczonym planie, bo nie dokonczylem ostatniego 1,5tygodnia, mialem 2,5 tygodnia przerwy, wliczajac te 1,5 nieprzecwiczonego tygodnia. Teraz nie wiem czy przechodzic od razu na plan masowy, czy HST, a moze dokonczyc poprz...
13 paź 2010, o 16:28

Temat: Przerwa a kolejny plan
Odsłony: 65

ALC

Mam zamiar brac ten sumplement w celu poprawy pracy mozgu oraz zniwelowaniu zmeczenia, sennosci. Natomiast ALC reklamowany jest takze jako pomoc w spaleniu tluszczu i zgubieniu wagi. Jako ze jestem teraz na masowce czy ktos z doswiadczenia moze mi powiedziec jak sie on ma jako spalacz tluszczu? Mam ...
17 wrz 2010, o 14:24

Temat: ALC
Odsłony: 46

Gaba

Mam kilka pytan odnosnie tego specyfiku. Mam zamiar brac go glownie, aby miec lepszy sen, ale pozostale aspekty takze mnie ciekawia. Oto one. Jak on sie ma jako spalacz tluszczu?-chodzi mi o praktyke, nie teorie. Zwieksza wytrzymalosc i poprawia wydolnosc, zauwazyl ktos? Czy rzeczywiscie podnosi poz...
16 wrz 2010, o 19:24

Temat: Gaba
Odsłony: 47

Re: Rozciaganie stawu lokciowego i nadgarstkow

zeby nie doznac kontuzji, rozgrzewka musi byc
6 sie 2010, o 21:38

Temat: Rozciaganie stawu lokciowego i nadgarstkow
Odsłony: 91

Rozciaganie stawu lokciowego i nadgarstkow

Znacie jakies cwiczenia na rozciagniecie tych stawow?
3 sie 2010, o 11:14

Temat: Rozciaganie stawu lokciowego i nadgarstkow
Odsłony: 91

Prostowanie nog z hantla

Jak wyglada to cwiczenie?
2 sie 2010, o 12:26

Temat: Prostowanie nog z hantla