Ćwiczenia TYLKO i wyłącznie na klate.

Dział dotyczący treningu, tematy o planach treningowych, prawidłowym wykonywaniu ćwiczeń etc.

Ćwiczenia TYLKO i wyłącznie na klate.

Postautor: Szklanka1 » 2 sty 2012, o 19:29

Witam. Posiadam taki sprzęt jak ŁAWECZKĘ TYTAN SPORT i oczywiscie gryf z obciazeniami. Interesuje mnie jak najszybszy przyrost Mięśni klatki piersiowej a mianowicie żeby w miarę szybko było widać efekt :-) I teraz moje pytanie ... Ile muszę ćwiczyć żeby coś było wiadać i jakie ćwiczenia muszę wykonywać i ile serii po ile razy ?? Ławeczka ma też coś w podobiu do robienia rozpiętek tylko nie wiem czy te cwiczenie cos da.
Szklanka1

Re: Ćwiczenia TYLKO i wyłącznie na klate.

Postautor: Szklanka1 » 2 sty 2012, o 19:34

[quote="Szklanka1"]Witam. Posiadam taki sprzęt jak ŁAWECZKĘ TYTAN SPORT i oczywiscie gryf z obciazeniami. Interesuje mnie jak najszybszy przyrost Mięśni klatki piersiowej a mianowicie żeby w miarę szybko było widać efekt :-) I teraz moje pytanie ... Ile muszę ćwiczyć żeby coś było wiadać i jakie ćwiczenia muszę wykonywać i ile serii po ile razy ?? Ławeczka ma też coś w podobiu do robienia rozpiętek tylko nie wiem czy te cwiczenie cos da.

Wiek - 19
Plec - Mężczyzna
Staz na silowni - 0
Dostepny sprzet - Ławeczka z obciążeniami + chyba rozpiętki :D
Przeciwwskazania medyczne (wady postawy itp) - brak
Dieta - brak
Suplementy - brak
Cel treningowy - RZEŹBA ! :)
Typ budowy - Szczupły, wysoki
Szklanka1

Wróć do Trening